Brand Hillegom

De brandweer van Hillegom is dinsdag 28 december gealarmeerd voor een automatisch brandalarm op de Garbialaan. 1 day agoHillegom - In een pand in Hillegom woedt zondagavond een grote brand.


This Is So Cool These Cards Say Hillegom Nieuw Vennep I Was Born In Hillegom 3 Stamped Cards Stamp Crafts Cardmaking

Den Haag Bij een brand in een woning aan het Teniersplantsoen in Den Haag is iemand om het leven gekomen.

. Zaterdag 1 januari is de ambulance met spoed uitgereden naar Haven in Hillegom. Hillegom is een plaats in de provincie Zuid-Holland en valt onder de P2000. De melding werd om 1922 via het P2000 netwerk verzonden naar de brandweer van Hillegom die met spoed ter plaatse is gegaan.

Onder andere hulpdiensten uit de regio Haagla. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niks bekend gemaakt. De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt voor de brand aan de Leidsestraat N208.

Al snel schaalde de brandweer op naar het sein Zeer grote brand. De brand brak rond 2200 uur uit. Dat raakt je recht in het hart.

De melding werd om 0536 via het P2000 netwerk verzonden naar een dienstdoende ambulance behorend bij de 112 veiligheidsregio Hollands Midden. Weduwe Annie van Hulten 84 wilde het herdenkingsbankje ter nagedachtenis aan haar man schoonmaken maar die bleek ineens uit het park verdwenen. Maandagochtend werd rond 5.

In de vroege ochtend van woensdag 5 januari werd de brand rond kwart voor zeven gemeld. 1 day agoHILLEGOM ANP - De zeer grote brand die zondagavond rond 2200 uur uitbrak in een paintballcentrum aan de Leidsestraat in het Zuid-Hollandse Hillegom is onder controle. Direct kwamen meerdere hulpdienste.


Pin On Ideeen Voor De Tuin


Zada Mirror 52 X 82 Cm Kave Home Mirror Wall Framed Mirror Wall Mirror


Clematis 1500pc Jigsaw Puzzle By Castorland Discon


Volvo 49504 1960 3700 Volvo Volvo Trucks Volvo Cars

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel